Mijn favorieten

Funda beoordelingen: Fake of niet?

Hoe kies jij je makelaar? Kijk je puur naar verkoopcijfers of is ‘de klik’ minstens net zo belangrijk? Zoek je een groot of juist een klein kantoor? Hoe belangrijk zijn de kosten? Er zijn uiteenlopende redenen die ten grondslag liggen aan de keuze die je maakt. Voor ons is het heel belangrijk dat je na de verkoop of aankoop van je woning blij bent met de keuze die je hebt gemaakt. Dat we de verwachtingen die je had waar hebben kunnen maken, zowel wat betreft de verkoopprijs als met onze service. Zodat we met recht kunnen blijven zeggen: wij regelen het!

Goede dienstverlening

Wij zijn met drie gecertificeerde register makelaars-taxateurs (twee in Tilburg en één in Breda) en twee medewerkers binnendienst geen groot kantoor. Vrij klein zelfs, maar fijn! En we verkopen niet alleen, we komen ook graag in actie als aankoopmakelaar en taxeren veel. Maar hoe groot of klein je kantoor ook is, dat zegt niets over de dienstverlening. Uiteindelijk gaat het om wat we doen voor jou. En ja, als je dan toch een voordeel moet benoemen: de lijntjes zijn bij ons lekker kort.

Sjoemelen

Waarom wij voor Kern zouden kiezen? Wij stellen jou als consument centraal. Persoonlijke aandacht met de juiste begeleiding. Jij en je woning, daar draait het bij ons om. Het klinkt niet alleen mooi, het is mooi ;), kijk maar eens op Funda. Mensen die een woning ver- of aangekocht hebben, kunnen hun makelaar beoordelen. En nee, hier valt niet mee te sjoemelen zoals beoordelingssites als TripAdvisor, TheFork nog wel eens trachten te doen. Alléén als je op Funda geregistreerd staat als aan- of verkoper kun je, als de woning definitief verkocht is, een beoordeling van de makelaar achterlaten. Veel mensen doen dat en daar zijn wij blij om. Ons rapportcijfer is momenteel een 9,3! En dat is niet zomaar een gemiddelde van een paar klanten die de moeite hebben genomen een lijstje in te vullen. Zo hebben de afgelopen twee jaar 100 van onze verkopers in Tilburg hun beoordeling achtergelaten!

De cijfers spreken voor zich

Je kunt een verkoopmakelaar beoordelen op vier punten: deskundigheid, lokale marktkennis, prijs/kwaliteit en service/begeleiding. Je aankoopmakelaar wordt beoordeeld op net wat andere criteria: bereikbaarheid/communicatie, deskundigheid, onderhandeling/resultaat en prijs/kwaliteit. Daarbij kun je ook je persoonlijke ervaring achterlaten. En juist die eigen woorden van ver- en aankopers doen ons veel, want het betekent dat mensen de moeite nemen om anderen te laten weten wat ze van je vinden. En dat is de beste reclame die je kunt krijgen.  
Oordeel zelf ;) en tot snel!
https://www.funda.nl/makelaars/breda/19347-kern-makelaars-breda/
https://www.funda.nl/makelaars/tilburg/19287-kern-makelaars-tilburg/

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring