Mijn favorieten

Hoofd koel, huis koel!

Met temperaturen die richting de 40 graden gaan, wanen wij ons dezer dagen soms meer makelaars in Griekenland of Spanje dan in Nederland! Op kantoor werkt de airconditioning hard om er het beste van te maken, maar uiteraard zijn we ook veel op pad om jouw woning te verkopen of je droomhuis aan te kopen.  Want de agenda’s staan – gelukkig – goed vol.

Uiteraard merken ook wij dat veel mensen op vakantie zijn of gaan, maar de woningmarkt is nog steeds volop in beweging. Dat klinkt misschien een beetje blasé, reclamepraat van een makelaar, toch is het zo. In het tweede kwartaal van dit jaar zijn er meer woningen te koop gezet en meer woningen verkocht. Dit ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar én in vergelijking met de eerste drie maanden van dit jaar. Ook stijgen de prijzen van bestaande woningen nog steeds licht. Niet alleen het KNMI mag records noteren; net als de maximale temperatuur ooit gemeten in Nederland is de gemiddelde prijs van een verkochte woning hoger dan deze ooit was.

Een goed moment om te verkopen dus! Oké, dít lijkt op een advertentie, maar huizen verkopen is nu eenmaal ons werk! En dat doen we graag en goed, want gezien die gevulde agenda weten veel potentiële verkopers en woningzoekenden ons in Tilburg en Breda te vinden. Oververhit raken wij in elk geval niet, althans niet vanwege de woningmarkt.

Wij houden ons hoofd koel. Jij je woning? Houd vooral alles lekker dicht. Ramen, deuren, gordijnen, zonwering. Zet ’s nachts, als het een beetje afkoelt, alles tegen elkaar open. Dat plakt misschien wat minder in bed. En wellicht, omdat het waarschijnlijk niet weer 75 jaar gaat duren tot het weer eens zo warm wordt, is een airco geen overbodige luxe.

Op ons kantoor mogen we vandaag weer gelukkige verkopers en kopers verwelkomen om in de koelte het koopcontract te ondertekenen. Blij zijn ze, met de ver- en aankoop van een prachtig huis (en om even af te kunnen koelen). Hier doen we het voor, met heel veel plezier. Lang leve ons mooie vak (en lang leve de airco)!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring