Mijn favorieten

Is dit het moment?

Een vraag die je jezelf best vaak stelt. Is dit het moment….

… om de aardappels af te gieten?
… om de heg te snoeien?
… om een andere auto te kopen?
… vul maar in!


Maar hoe vaak vraag je je af: is dit het moment om mijn huis te verkopen? Niet elke dag waarschijnlijk. Het is ook niet zomaar iets. Toch is het slim om daar af en toe eens goed over na te denken. Het kan namelijk zomaar heel interessant zijn. Zonder dat je daar eigenlijk bij stilstaat.

Kijk maar eens naar de woningmarkt. Er zijn veel ontwikkelingen. De nieuwsberichten volgen elkaar in rap tempo op: ‘Tweeverdieners kunnen straks meer lenen’, ‘Aanbod koopwoningen gedaald’, ‘Huizenprijzen weer 7 procent hoger’, ‘Hypotheekrente gaat omlaag’, zomaar een greep uit de artikelen die de laatste paar maanden zijn verschenen. We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet, maar de huidige tendens is dat de huizenprijzen nog steeds stijgen, het aanbod daalt en de hypotheekrente voorlopig laag blijft. Dus ja, dit is het moment om je er in ieder geval eens in te verdiepen.

Voor iedereen zijn de redenen om te verhuizen anders. Je hebt je droomhuis gevonden of voelt je niet meer op je plek in je huidige woning, je zoekt de rust van een dorp of snakt juist naar de levendigheid van de stad, er komt gezinsuitbreiding, er is een scheiding of de kinderen gaan het huis uit, de woonlasten zijn te hoog of kunnen juist omhoog. De redenen zijn divers, de mogelijkheden legio. Met overwaarde op je huidige woning, lage hypotheekrente en goede financieringsmogelijkheden zou je bijvoorbeeld al een stap kunnen maken als je niet wilt dat je maandlasten (enorm) gaan stijgen. Naar tussenwoningen en appartementen is veel vraag,  het aanbod wordt steeds minder, dus kun je profiteren van de markt. Is jouw woning instapklaar? Gezien de huidige hypotheekregels ideaal voor starters.       
 Tja, voor makelaars is het altijd ‘het moment’ zul je denken. Klopt, maar wij bepalen niet of jij je huis moet verkopen. Dat doe je helemaal zelf. Wel kunnen wij je helpen een goede keuze te maken. Een afspraak is zo gemaakt en we komen graag bij je langs! Zo’n eerste afspraak is helemaal vrijblijvend, er zit niets aan vast. Er volgt geen rekening. Wél hebben we je hopelijk handvatten kunnen geven om de afweging goed te kunnen maken. Want wij verkopen huizen omdat we er verstand van hebben!

Onze informatieavond op 30 oktober gemist? Geen nood! Bel of mail ons en wij hebben altijd een moment om je op weg te helpen!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring