Mijn favorieten

Je huis kopen

Het kopen van een woning behoort tot één van de belangrijkste en spannendste gebeurtenissen in het leven. Bij een aankoop komen dan ook veel persoonlijke en emotionele zaken kijken. Je zou bijna vergeten dat er ook een aantal zakelijke en juridische beslissingen moeten worden genomen.
 

Kopen in een overspannen markt


Als kandidaat koper is het vaak lastig om in de huidige markt een woning te kopen. Als je een bezichtiging wil plannen is de woning al verkocht en daar word je niet vrolijk van. Als NVM aankoopmakelaar hebben wij een uitgebreid netwerk en weten wij vaak eerder welke woningen op de markt komen. Verder hebben wij veel gegevens beschikbaar over de woning en de wijk waar de woning staat. Wij kunnen dus een nauwkeurige waardebepaling maken. Je wilt uiteraard de beste deal sluiten. Verder regelen wij alle bijkomende juridische zaken die bij het kopen van een huis komen kijken. Jouw voordeel is een scherpe prijs en alle zekerheid.

Wij zorgen dat jij je glimlach terug krijgt bij je zoektocht naar een woning!
 

Bespaar geld en zorgen


Wil je jezelf veel geld en een hoop zorgen besparen? Wij leggen je graag uit wat wij voor jou kunnen betekenen als aankoopmakelaar.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek!
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring