Woning verkopen Woning verkopen
Shape

Je woning verkopen

Welkom bij Kern Makelaars!

Je woning verkopen. Of het nou de eerste of de zesde keer is, het blijft een spannende tijd. Van het nemen van de beslissing tot het tekenen van de koopovereenkomst.

Wij begeleiden je het gehele proces. Geven je deskundig advies en denken met je mee.

Met onze jarenlange ervaring halen we het beste resultaat en neem jij met een goed gevoel afscheid van je huis.

Waarom Kern Makelaars?

  • Marktkennis: in ons werkgebied heeft de woningmarkt geen geheimen voor ons. Tot welk segment jouw woning ook behoort. Wij zijn eerlijk over de waarde en zetten je woning op markt met de strategie die jou het meeste oplevert.
  • Presentatie: Professionele foto’s, video en plattegronden. Wij zorgen dat jouw woning eruit springt! Op Funda, op onze eigen website en uiteraard in ons social media netwerk. Potentiële kopers kunnen niet om jouw woning heen.
  • Onderhandelen: Wij zijn geen beginners. Wij halen er in elke situatie het beste uit voor jou. Jouw belang staat voorop.
  • Begeleiding: Woningen verkopen, wij doen het dagelijks! We begeleiden het hele proces, zoals jij het wenst en houden je op de hoogte van alle stappen.  

Onze missie

Die is helder: jouw woning verkopen met het beste resultaat en de minste stress. Elke woning is uniek en onze strategie passen we aan op jouw woning en jouw wensen. Als jij tevreden bent, zijn wij dat ook!

Vraag hier een gratis offerte aan!

Meer informatie?

Neem contact met ons op

Klaar om te verkopen? Wij wel!
Bel, mail of vul het contactformulier in, we staan voor je klaar!

We komen graag bij je langs om jouw plannen te horen en onze strategie uiteen te zetten.