Makelaar Tilburg Makelaar Tilburg
Shape

Makelaar Tilburg

Of je nu een woning wilt kopen of huren, bij de makelaar in Tilburg zit je altijd goed. Kern Makelaars is de makelaar in Tilburg waar jij als klant echt centraal staat. Samen gaan wij op zoek naar het perfecte huis die geheel aan jouw/jullie wensen voldoet. In een vrijblijvend adviesgesprek worden deze wensen geïnventariseerd en kan de zoektocht gestart worden. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij helpen je graag.

Een huis kopen met een betrouwbare makelaar in Tilburg

Een huis kopen hoef je niet alleen te doen. Samen met de aankoopmakelaar in Tilburg ga je op zoek naar een geschikte woning. Bij het kopen van een woning kunnen persoonlijke- en emotionele zaken komen kijken. Daarom is de aankoopmakelaar in Tilburg er graag voor jou om de juridische- en zakelijke verplichtingen samen te regelen. Wij zijn aangesloten bij de NVM en het NWWI en kunnen u daarom verzekeren van professioneel advies. Omdat wij in Tilburg gevestigd zijn, zijn wij op de hoogte van het huidige woningaanbod in Tilburg en kunnen wij, als aankoopmakelaar in Tilburg, u bijbehorende zaken vertellen, zoals de wijk waarin u een woning wilt zoeken.

Ook de verkoop van je huis regelt de makelaar in Tilburg voor jou

Is het plan om binnenkort te gaan verhuizen? Dan is het belangrijk dat eerst de waarde van jouw woning bepaald wordt door de aankoopmakelaar in Tilburg. Aan de hand van deze gegevens bepaal je of het mogelijk is om te verhuizen of dat het toch verstandiger is om een ruimte op te knappen. Wil je je woning definitief verkopen? Dan zal je woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit moeten laten zien, zodat alle positieve aspecten worden belicht. Dit betekent dat kleine mankementen gerepareerd moeten worden en eventueel een muur opnieuw geschilderd moet worden. Is je woning helemaal op orde? Dan kan deze te koop gezet worden. Wij verzorgen de fotografie en schrijven een wervende tekst zodat de woning echt opvalt in het ruime aanbod. De woning is verkocht! Wat nu? De makelaar in Tilburg verzorgt uiteraard de schriftelijke koopovereenkomst en zorgt ervoor dat deze bij de notaris wordt ondergebracht zodat u alleen hoeft te proosten op de verkoop. Ook gaan wij mee naar de notaris en wachten de inspectie van de woning af. Oftewel, wij begeleiden je van A tot Z. Hebben wij je enthousiast gemaakt? Bel naar 013-7113717 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met de makelaar in Tilburg. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Huis kopen Tilburg | Makelaar Breda | Huis verkopen Moergestel | Huis verkopen Udenhout

Meer informatie?