Makelaar Bavel Makelaar Bavel
Shape

Makelaar Bavel

Wanneer je een makelaar zoekt die je huis in Bavel kan verkopen, ben je bij Kern Makelaars aan het juiste adres. Kern Makelaars biedt je persoonlijke begeleiding bij het verkopen van je huis. Van waardebepaling tot de overdracht van je huis.

Vind de juiste makelaar voor het verkopen van je huis in Bavel

Kern Makelaars in gevestigd in Tilburg en Breda. Hierdoor kan een makelaar van ons bedrijf je in bijvoorbeeld Bavel uitstekend helpen bij het verkopen van je huis. Wij vinden het erg belangrijk om jou, als verkoper, goed te begeleiden. Daarom helpen we je bij elke stap die er wordt gezet in een verkoopproces.

Het hele proces start bij het doen van een waardebepaling. Hieruit kun je opmaken wat de waarde is van je woning en welke bestedingsruimte je hebt bij het kiezen van een nieuwe woning. Vervolgens kun je je woning bijna te koop zetten. Ja bijna, omdat je eerst een energielabel moet hebben. Dit is namelijk verplicht. Dit kan via de website van Energielabel voor Woningen. Via deze site kun je inloggen met je DigiD en je energielabel opvragen.

Maak de woning verkoopklaar

Wanneer je over je energielabel beschikt, kun je de woning verkoopklaar maken. Dit houdt in dat je kleine reparaties uitvoert en het huis opruimt. Mocht je nu een felgekleurde muur in je huis hebben, dan raden we je aan om deze over te schilderen in een rustigere kleur. Nadat de woning verkoopklaar is gemaakt, is het tijd om de woning daadwerkelijk te koop te zetten. Onze makelaar doet er vervolgens alles aan om jouw huis in bijvoorbeeld Bavel zo snel mogelijk te verkopen!

Krijg van A tot Z-begeleiding!

Wil jij een makelaar die je van A tot Z begeleidt bij het verkopen van je huis in Bavel? Neem dan eens contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Je kunt ons kantoor in Breda bereiken door te bellen naar 076 51 51 333 en voor ons filiaal in Tilburg bel je naar: 013 711 37 17.

Andere bezoekers bekeken ook:

Makelaar Ulvenhout | Makelaar Goirle | Makelaar Etten Leur | Huis verkopen Breda

Meer informatie?