Makelaar Etten-Leur Makelaar Etten-Leur
Shape

Makelaar Etten-Leur

Wil je jouw huis verkopen en ben je zoek naar een deskundige makelaar in de regio Etten-Leur? Dan kun je bij Kern Makelaars uitstekend terecht. Wij hebben vestigingen Breda en Tilburg en helpen je graag bij het verkopen van je huis in bijvoorbeeld Etten-Leur.

Persoonlijke begeleiding van de makelaar in Etten-Leur

Wanneer je wilt verhuizen, komt er best wel veel bij kijken. Gelukkig krijg je bij Kern Makelaars altijd persoonlijke begeleiding. Wanneer je ons inschakelt als makelaar voor het verkopen van je woning in bijvoorbeeld Etten-Leur, starten we met het bepalen van de waarde. Wij geven je een waardeadvies en aan de hand daarvan kun je bepalen of het mogelijk is om te verhuizen.

Wanneer je zeker weet dat je wilt verhuizen, moet je de woning verkoopklaar maken. Dit houdt in dat je kleine mankementen kunt repareren, overtollige spullen opruimt en eventuele drukke kleuren schildert. Als de woning verkoopklaar is, zet de makelaar jouw woning in bijvoorbeeld Etten-Leur te koop. Wij verzorgen een wervende tekst en regelen de fotografie. Ook maken we een full color brochure, regelen we de juiste marketing en doen we de bezichtigingen en onderhandelingen. Als jouw woning uiteindelijk is verkocht, regelen wij de schriftelijke koopovereenkomst en zorgen we ervoor dat deze bij de desbetreffende notaris wordt ondergebracht. Tot slot helpen we je bij de inspectie van de woning en gaan we mee naar de notaris. Kortom: je wordt door onze makelaars echt van begin tot einde begeleid!

Wij beschikken over de geschikte makelaar

Kern Makelaars beschikt ongetwijfeld over de makelaar die je kan helpen bij het verkopen van jouw woning in Etten-Leur. Wil je meer weten of Kern Makelaars? Neem dan contact op met de vestiging in Breda door te bellen naar: 076 51 51 333. Voor ons filiaal in Tilburg kun je contact opnemen via 013 711 37 17. Wij helpen je graag bij het verkopen van jouw huis!

Andere bezoekers bekeken ook:

Huis verkopen Breda | Aankoopmakelaar Breda | Huis kopen Breda | Woning verkopen Tilburg

Meer informatie?