Makelaar Goirle Makelaar Goirle
Shape

Makelaar Goirle

Kern Makelaars heeft de makelaar die je kan helpen bij het verkopen van jouw huis in bijvoorbeeld Goirle. Wij zijn gevestigd in Tilburg en Breda en onze makelaars bieden je altijd persoonlijke begeleiding.

Kies voor een makelaar van Kern Makelaars bij de verkoop van jouw huis in Goirle!

Wanneer je kiest voor een makelaar van Kern Makelaars bij het verkopen van jouw huis in Goirle, kun je erop rekenen dat je van A tot Z wordt begeleid. We starten met het bepalen van de waarde van je huis. Daarna is het van belang dat je je woning verkoopklaar maakt. Dit houdt in dat eventuele reparaties worden uitgevoerd en dat je het huis opruimt. Mocht je nu bijvoorbeeld een knalgele muur hebben, dan is het verstandig om deze in een rustigere kleur te schilderen. Op deze manier wordt jouw woning aantrekkelijker voor eventuele kopers en kunnen zij beter zien wat ze zelf met de ruimte kunnen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de woning wordt gefotografeerd en schrijven we er een aansprekende tekst bij.

Hoera, je woning is verkocht! Wij verzorgen in dit geval de schriftelijke koopovereenkomst, helpen bij de inspectie van de woning en gaan mee naar de notaris. Wanneer je kiest voor een makelaar van Kern Makelaars krijg je dus echt begeleiding van de waardebepaling tot het daadwerkelijk verkopen van je huis in bijvoorbeeld Goirle.

Neem contact op!

Wil jij ook die van A tot Z-begeleiding die een makelaar je kan bieden bij het verkopen van jouw huis in Goirle? Neem dan contact op met een van onze filialen. Voor de vestiging in Tilburg bel je naar 013 711 37 17. Voor Breda neem je telefonisch contact op via: 076 51 51 333.

Andere bezoekers bekeken ook:

Makelaar Etten Leur | Huis verkopen Breda | Aankoopmakelaar Breda | Huis kopen Breda

Meer informatie?