Woning verkopen Tilburg Woning verkopen Tilburg
Shape

Woning verkopen Tilburg

Je wilt je woning verkopen in Tilburg en daarom ben je op zoek naar een professionele verkoopmakelaar gevestigd in Tilburg. Je wilt natuurlijk wel dat de verkoopmakelaar in Tilburg alles over de wijk weet waar jij je woning wilt verkopen. Is er een winkelcentrum in de buurt of een basisschool? Kom langs bij Kern Makelaars voor een vrijblijvend adviesgesprek waar wij u alles kunnen vertellen over de desbetreffende wijk.

Ga je je woning verkopen in Tilburg? Dan is een energielabel verplicht!

Een energielabel laat zien hoe energiezuinig je huis is. De labelklassen lopen van A tot en met G waar A het zuinigst is. Hoe groener het label is, hoe sneller je je huis zal verkopen. Dit heeft allemaal te maken met het woningtype, isolatie, beglazing, verwarming enzovoort. Bij het aanvragen van het label zal eerst de woning gekoppeld moeten worden aan een systeem. Pas daarna is het definitief. In de tussentijd krijg je een voorlopig energielabel. Deze kan verschillen met het definitieve label. Dat komt omdat het voorlopig label gebaseerd is op de meest voorkomende woningkenmerken. Het is belangrijk dat je alle gegevens dus goed controleert voordat het label definitief wordt. Kan je er wel hulp bij gebruiken? De verkoopmakelaar in Tilburg helpt je er graag bij.

Laat je huis verkopen door een verkoopmakelaar in Tilburg

De verkoopmakelaar in Tilburg begeleidt jou van A tot Z totdat jouw woning naar tevredenheid is verkocht. Het begint allemaal met het bepalen van de waarde van jouw woning. Aan de hand van deze gegevens kan je bepalen of het mogelijk is om te verhuizen of dat je extra advies nodig hebt van een hypotheekadviseur. Wanneer het waarde advies als positief wordt ervaren, kan je de woning verkoopklaar maken. Dit houdt in dat je de woning, waar nodig, opknapt om een zo goed mogelijk beeld te creëren voor de kijkers. Is er bijvoorbeeld een muur die nodig geschilderd moet worden, omdat deze totaal niet in het interieur past? Of is er een mankement wat gerepareerd moet worden? Dit is de tijd om het allemaal te maken. Een tip van de verkoopmakelaar in Tilburg is om alles in rustige en zachte kleuren te schilderen of te behangen. Dan is het tijd om de woning definitief in de verkoop te zetten. Er zal een professionele fotograaf langskomen en wij zorgen dat er een wervende tekst wordt geschreven. Alle bezichtigingen en onderhandelingen lopen via de verkoopmakelaar in Tilburg waardoor jij tijdens je huis verkopen in Tilburg daar geen omkijken naar hebt. Dan is je woning verkocht! Wij zorgen voor een schriftelijke koopovereenkomst en dat deze bij de notaris terecht komt. Dan is het tijd voor de laatste fase, namelijk de inspectie en overdracht. Samen gaan we naar de notaris en dan is het tijd om te proosten op de definitieve verkoop. Wil jij je woning verkopen in Tilburg, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Bel ons op het telefoonnummer 013-7113717 en wij plannen een vrijblijvend adviesgesprek met jou/jullie in. 

Andere bezoekers bekeken ook:

Taxatie Breda | Taxateur Tilburg | Makelaar Tilburg | Huis kopen Tilburg

Meer informatie?