Ons team Ons team
Shape

Jouw team

Jouw team dat voor je klaarstaat!

Anno Melisse

Al meer dan 20 jaar geniet ik ervan dat ik als makelaar werk. In die jaren veel geleerd en nog steeds leer je bij. Het vak is met de tijd veel veranderd maar de klant blijft centraal staan, dat is voor mij een feit. In mijn vrije tijd mountainbike en golf ik graag en 's winters een grote fan van de wintersport. Bourgondisch en sportief, het gaat goed samen :-)

Anno Melisse

Register Makelaar Taxateur - eigenaar

Mycha Jesaijes

Makelaar met passie en enthousiasme dat vind ik de beste omschrijving van mezelf. Maar het gaat om mijn opdrachtgevers, jong, oud, starter, doorstromer of belegger iedereen heeft een verhaal. Elke dag ga ik met 200% plezier aan de slag voor een goede aan- of verkoop. Privé ben ik getrouwd, vader en ga ik graag met mijn meiden op stap, lekker eten en genieten van het leven.

Mycha Jesaijes

Register Makelaar Taxateur - eigenaar

Marjolein Kronenberg

Bij Kern Makelaars doen we er alles aan om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn, of we nu een woning verkopen, aankopen of taxeren. Als medewerker binnendienst zorg ik ervoor dat je van het hele proces op de hoogte bent en blijft en dat al je vragen beantwoord worden. Hier zet ik me elke dag weer vol voor in! Als ik niet aan het werk ben, ben ik graag op pad met mijn man en zoontje en ben ik een fanatiek volger van sport (voetbal, tennis, wielrennen, noem maar op)

Marjolein Kronenberg

Commercieel medewerker binnendienst

Winfred de Vries

Ik zet graag dat stapje extra om tot een goed resultaat te komen! In mijn vrije tijd doe ik aan yoga, zwemmen, golfen en hardlopen. Lekker eten met vrienden of in een goed restaurant is ook een favoriete bezigheid van mij.

Winfred de Vries

Register Makelaar Taxateur - eigenaar