Vacature Vacature
Shape

Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Functieomschrijving

Kern Makelaars is een dynamisch makelaarskantoor met haar werkgebied in de regio Tilburg en Breda.  Voor onze vestiging in Tilburg zoeken wij een commerciële binnendienst medewerker. Als binnendienst medewerker ben je een echte spin in het web en je ontzorgt de makelaars in hun werkzaamheden. Je hebt een commerciële, dienstverlenende en klantgerichte instelling. Een greep uit het takenpakket waar je verantwoordelijk voor bent:

·         Agenda beheer

·         Het aannemen en verwerken van inkomende telefoongesprekken en e-mail

·         Ondersteuning , voorbereiden en afhandeling van taxaties en acquisities

·         Bijhouden CRM-systeem

·         Administratieve werkzaamheden zoals facturatie

·         Opstellen documentatie zoals brochures en koopaktes

·         Communicatie via sociale media

 

Over de kandidaat

Je opleiding ligt minimaal op HAVO-/MBO-niveau. Je hebt commercieel inzicht, bent punctueel, bij drukke piekmomenten weet je je hoofd koel te houden en je kunt je goed mondeling en schriftelijk uitdrukken (soms ook in het Engels). Daarnaast ben je klantvriendelijk kan je zowel in een team als zelfstandig werken. Ervaring in de branche en kennis van Realworks is een absolute must.

 

Wij bieden

Een afwisselende functie met arbeidsvoorwaarden die passen bij je kennis en ervaring. Er is veel ruimte voor eigen initiatief en er zijn mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tevens kan je rekenen op een prettige werksfeer in een informele omgeving met enthousiaste collega's. Het betreft een functie voor minimaal 32 uur per week.

 

Interesse?

Stuur je motivatie en CV naar sollicitatie@kernmakelaars.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Winfred de Vries 013-7113717. Uiteraard wordt er met je sollicitatie vertrouwelijk omgegaan.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.

Meer informatie?